Hoplamak senin, benim bu parça bak Zıplamak gerek bazen fonda coşmak Kafaları salla dur ileri dur geri Durma yerinde zıpla kop kop ileri Hadi göreyim sizi lanet disslerinizi Birlik beraberlik kalmamış popo tavanda Albüm çıkardın, sandın kendini bir numara Senden sadece kekeme olur bunu unutma Lekelememek gerek yoksa olur kekelemek Dilin temiz sade olsun küfürbaz eşek Nereye kaçtın koçum bekle bişeyler kesek Popon karpuz gibiymiş ama oda kelek
En kralınız gelsin beni yensin Görelim bakalım sonra ne yersin Hakikaten bu rap farklıymış dersin Disslerle işim olmaz ki sen pissin
Coştun şimdi bak bu lakları bırak Çoluk çocuğa emzik ver sen önüne bak Bu günlerde fena coştum, yok dur durak Çat kapı girdi sana, sen kahkahanı at Tik kafalı rap askeri artık çıkar maskeni Şerefli olamadınız çekiştirdiniz beni Çok emek vermen gerek yok bizde kelek Peki bu ne demek? İyi dinle bu rap şebek! Adım bu müzikle tanınır, bi beşlik çakılır Kimileri durur derki bu rap nasıl yapılır Kalbini vermelisin önce, mikrofonu alır Geç karşısına ve de şimdi bas bağır
En kralınız gelsin beni yensin Görelim bakalım sonra ne yersin Hakikaten bu rap farklıymış dersin Disslerle işim olmaz ki sen pissin