Konu: Elnino - Hadi Gaza Bas C.tesi Kas. 15 2008, 20:59
Çıkıcaz mı hey bu gece ortama Akmak istiyorum durmadan çılgınca Kim tutarsa veririm affetmem Sevgili rollerini kabul etmem Dayanamam senin gözyaşlarına Tatlıses dinlersen yanımda durma 42 Numara tekme popona Rapte saygı gelir sus kokona Melankoli değil gerçek Türkçe rap Hep söylenecek böyle devam edecek Ama dinlenecek olan hip hop gerçek Kendini kasma sus geri çek Biraz heyecanlı başlıyoruz şimdi Hız Elnino ve gösteri üçgeni Sürate de tabii ki sıra gelecek Her şey yalan eğlenmemiz gerçek
Eğlenmene kas, hadi gaza bas Bu müzikle beni kimse vuramaz Hızı seviyorum ama geliyor az Elnino durmaz ki verilen gaz
Hızı seviyorum ve veriyorum gaz Polis yakalayamaz durduramaz Az geliyor bana yürek dayanmaz Adrenalin artsın ver tam gaz Devir yirmi bin hadi motora bin Şakası yok çok tehlikeli seçim Varsa yürek al sende bin Bu ritimi duyunca durma tepin Bas gaza enişte elinde bu işte Heyecan kat yaşama ritimi dinle Elnino yine yapmış yinede söyle Şaşırmasın kimse yıllardır bu böyle Heyecan dorukta, ki hızda öyle Limitör kesmiyor sende söyle Kaç gün daha yaşarız hayat böyle Tadını çıkar ve sesini kesme
Eğlenmene kas, hadi gaza bas Bu müzikle beni kimse vuramaz Hızı seviyorum ama geliyor az Elnino durmaz ki verilen gaz